torstai 1. lokakuuta 2015

Tapahtumia viikon 40 päätteeksi

Takana on osin aika hiljainen viikko, töitä kohteella tehtiin varsinaisesti vain alkuviikosta. Tänään ilmeisesti työt taas edistyvät kohteessa ja Puustelli tulee ensimmäistä kertaa paikalle mittamaan kalusteiden paikat kuntoon.

Uudet terassilaudat saapuivat eilen, ainoa kyllästetty/kestopuinen lauta jota löytyi harmaana. Kyseessä on Metsä Woodin MicroShield terassilauta. Väri on hieman kirjavahkoa, jonka vuoksi sen valmistus onkin nyt lopetettu, mutta väri oli mielestämme kuitenkin tarpeeksi hyvä ja pitäähän tuo kuitenkin öljytä viimeistään parin vuoden päästä, niin kyllä se väri tuosta tasoittuu.

Muutamia muita pienempiä hiontoja on tullut tehtyä mm. porrastoimittajan kanssa lukittiin lisää yksityiskohtia (päädyimme valkoiseen teräsrunkoon portaille) ja Karitman kanssa sovimme laminaatin toimituksen työmaalle viikoksi 43. 

Eli pienin etapein eteenpäin. Seuraavat isot tapahtumat tässä ovat maalaustöiden ja timpuritöiden päättyminen sekä sisustus -ja maatöiden alkaminen. Viikolla 43-44 pitäisi alkaa sisustaminen ja maatöiden osalta vielä odotellaan aikataulun varmistumista - onneksi on luvattu lämmin lokakuu.

Lisäksi aiemmin kuvatut havut löysivät paikkansa rinteestä - joskin saa nähdä lähtevätkö tuossa maaperässä kasvamaan. Maa oli nimittäin todella hiekkaisaa, mutta  katsotaan kuinka käy. Neljä päätyi rinteen päälle ja yksi on jemmassa sivummalla. Pitää siirtää se oikeaan paikkaan sitten maatöiden yhteydessä ja voi olla, että joutuu tuosta rinteestäkin vielä siirtämään osan toisaalle, jolleivat selviä siellä.


Havut:

Karitman sivujen kautta löytyi hyvä työkalu sävyjen mallaamiseen, laitoin meille valitun laminaatin kuvaan, jossa oli samankaltainen sohva kun mikä meillekin tulee:

Smyygilautojen maalustyömaa:

 Uusi terassilauta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti