keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Laminaatit

Tänään tipahti Karitman laminaatit (Rip White Oak) kadulle, kirjaimellisesti. Lähetys tuli kuten piti ja määrät olivat kohdillaan, joten Karitman suuntaan kiitosta hyvästä palvelusta. Semmoinen n. 80 pakettia, 100 neliötä ja 1200 kiloa laminaattia tuli tässä lähetyksessä tavaraa. Samassa tuli myös "alushuovat" laminaateille. Eli nyt on kaikki lattiamateriaalit tontilla. Itse sisustustyöt alkavat huomenna, ennen aloituslupaa kun pitää vielä mitata että lattiavalu on varmasti kuivunut. Sen kyllä pitäisi olla kuiva, koska valu on tehty jo muutama kuukausi sitten.

Sitten sisustajat aloittavat työnsä vesieristeiden tekemisestä kylpyhuoneisiin ja tämän jälkeen he laatoittavat eteisen ja aulan, jotta kaikki on valmiina portaiden toimitusta varten viikoksi 45. Sisustusporukasta jäi oikein hyvä kuva keskusteluiden perusteella, erityisesti mieltä lämmitti toteamus, että "talohan on varmasti valmis ennen joulua, nyt vain pitää miettiä kuinka paljon aiemmin sen uskallan luvata valmiiksi...". Tähän palataan vielä tällä viikolla ja hyvä niin, sen verran lähellä ollaan jo, että pitäisi alkaa suunnittelemaan muuttoa, tilapäisen asunnon vuokrasopimuksen irtisanomista ja kaikkien uusien mööbeleiden siirtoja talolle jne. 

Maatyötkin tehdään ehkä ensi viikolla. Odottelemme tästä vielä varmistusta, mutta positiivista olisi jos näin tapahtuisi.

Laminaatit kadulla:

Laminaatti vs. aulan laatta, hyvin istuvat yhteen:

Sama lähikuvana:

Suurin osa laatikoista saatiin jo siirrettyä sisään:

Pari laminaattia vierekkäin, huono laatu kuvassa, mutta tuosta näkee sauman mallin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti