tiistai 13. lokakuuta 2015

Vajaa 10 viikkoa muuttopäivään

Nyt kai voi todeta, että on pakko olla alle 10 viikkoa muuttopäivään, kun viikoksi pyörähti viikko nro. 42. Mitään tarkkaa muuttopäiväähän meillä ei ole määritetty, vain se että talon pitäisi olla valmis ennen vuodenvaihdetta. Tilannehan näyttää edelleen oikein hyvältä sen osalta, että tässä aikataulussa pysytään, joskin osittain tietyt asiat ovat olleet hieman pysähtyneinä. 

Timpurit ovat aloittaneet toisen kohteen ja meidän kohteemme timpuritöiden viimeistelyssä tuntuu kestävän, timpureiden piti olla valmiita elokuun lopussa, sitten syyskuun puolivälissä, sitten syyskuun lopussa ... Ja nyt kuitenkin näyttää siltä, että työt jatkuvat varmaankin tämän kuun, mutta tietty siinäkin on monta muuttujaa. Ikkunapeltien laittaja ei ole käynyt, joten timpurit eivät pääse asentamaan smyygejä ja märkätilojen osalta taitavat materiaalit edelleen puuttua, niin eivät he voi niitäkään tehdä loppuun. Eli ei siellä oikein ole kuin terassilaudat odottamassa työstöä tällä hetkellä. Ongelma on kuitenkin siinä, että timpuritöiden keskeneräisyys jarruttaa maatöiden aloitusta, ja haluaisimme ne käyntiin mahdollisimman pian. Eipä tässä tosin kannata enää mitään nurmikkoa alkaa kylvämään, mutta kyllä tontti pitäisi saada täytettyä ja siistittyä ennen muuttoa.

Maalaustyöt ovat edenneet siihen pisteeseen, että materiaaleja toimitetaan tontille tällä viikolla Nurmitapetilta ja ensi viikolla tulee Karitmalta laminaatit. Portaiden osalta kaikki viimeisteltiin tässä alkuviikolla ja ne tulevat viikolla 45! Kyllä hieman jännittää millaiset portaat ovat käytännössä ja miten ne toimivat osana kokonaisuutta. Ja muutenkin kohtahan sen sitten näkee miten materiaalit sointuvat yhteen.

Paljonkaan uutta ja näkyvää ei kohteessa ole raportoitavaksi, mutta tässä nyt jotain kuvatuksiakin:

Valitsimme makuuhuoneen kaappeihin mielenkiintoisen vetimen, ajattelimme koittaa jotain muuta perinteisen rosterin sijaan (sitä kuitenkin tulee kylppäreihin):

Porrasaukkokin on saanut lisää maalia kauttaaltaan ja tähän tikapuiden tilalle pitäisi teräsportaiden nousta jo kolmen viikon päästä:

Olohuoneen kuvatus #? - maalia on tullut lisää pintaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti