maanantai 19. lokakuuta 2015

Sisustaa

Tänään alkaa sisustustyöt, tai no ainakin pitäisi alkaa, pitää käydä päivän päätteeksi katsomassa, että mikä työmaalla on tilanteena. Ei tullut koko viikonloppuun sielä käytyäkään. Melkein joka viikonloppuna on jo parisen kuukautta tehty jotain töitä, joten pitää tänään käydä tarkastamassa senkin tilanne - joskin timpuri kertoi, että on nyt vähentänyt työntekoa "vain kuusi päiväiseen viikkoon" ja kun hänellä on toinenkin Sikla-kohde menossa, niin ehkä tälle viikonlopulle ei osunut meidän työmaalle työvuoroa.

Mutta perjantaina oli alakerran maalaustyöt saatu päätökseen, sen huomasi siitä kun suojateipit jne oli poistettu. Yläkerrassa oli vielä maalattavaa jäljellä. 

Mutta sisustustöiden todennäköisen alkamisen kunniaksi, avataan muutenkin hieman sisustusta, joka on tuloillaan. Alla muutamat kuvat sisustustavaroista joita olemme uuteen tönöön tässä kohtaa jo hankkineet sisustuksen osalta:
 Tavaraa on siis varastoituna siellä täällä, onneksi huonekaluliikkeet olivat oikein joustavia varastoinnissa, joten mm. sohva on odottelemassa muuttopäivää ja samoin myös Iskun Outletista ostettu sohvapöytä (josta ei ole kuvaa tähän hätään). Iskun osalta varsin joustavaa palvelua, koska kyse oli Outlet-tuotteesta, joka oli alennettuna n. 80% alkuperäisestä hinnastaan. Noin muuten tuossa kuvissa on:

- muudi.com:in seinävalo, jotka bongattiin asuntomessuilta, ne ovat tulossa portaikon seinään
- baarijakkara x2, keittiöön saarekkeen syvennykseen
- vihreä poni, pojan huoneeseen
- marimekon polku-naulakko, eteiseen tai pojan huoneeseen
- alakerran suihkut, hansgrohe showerpipe connect
- ekotuoli, musta, näitä hankittiin pari kappaletta, varmaankin menevät parvekkeelle
- micuna ovo syöttötuoli

Sen lisäksi Elfan hyllyjärjestelmä on hankittuna vaatehuoneeseen, pilkkahintaan ylijäämävarastosta. Ja varmaan unohtui mainita nippu muuta sälää, jota on jo hankittu ja pitäisi myös vielä hillitysti saada lisää huonekaluja hankittua, kun pari vanhaa Ikea senkkiä vetelee viimeisiään ja toisaalta muutamme 56 neliöstä 136 neliöön, ja lähtötasokin edeltävässä omistusasunnossa oli 90 neliötä. Eli täytettävää tilaakin on huomattavasti enemmän, joskin haluamme sisustaa aika naftisti ja jättää avointa tilaa mahdollisimman paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti