sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Yläkerta ikkunoiden kera

Tässä taas näkymiä yläkertaan, mutta tällä kertaa ikkunoiden kera. Näissä kuvissa sitä ei näy, mutta maalari/tasoiteporukka on myös aloittanut työnsä ja he ovat edenneet myös jo yläkertaan. He tulivat töihin kaksi viikkoa aiemmin kuin mitä oletimme, joten niiden töiden alkaminen oli todella positiivinen yllätys! 

Ja jännä miten paljon jo tasoitetyöt taas tuovat tunnetta siitä, että valmista tulee ja nyt näyttää aikataulullisestikin hyvältä ja myös avoimien asioiden lista on alkanut supistumaan, joten nyt rullaa projektissa hyvin.

Timpurit tosiaan aloittavat viimeiset hommansa kohteessamme terassien ja kattohommien merkeissä sekä yksi ikkunakin vielä puuttuu oven viereltä. Mutta muuten alkaa olla valmista heidän osaltaan, sisustajille vierähtää sitten vielä pidempi tovi ja selvityksessä on edelleen se, että aletaanko maatöihin nyt vai ei. Toivottavasti niidenkin pariin päästäisiin.

Eipä oikeastaan muuta päivitettävää tilanteesta, joten tässäpä nippu kuvia.

Arkiolohuone ja ison makkarin ovi:

Arkiolohuone ja parvekkeen ovi:

Portaikon ikkuna:

Isoa makkaria:

Käytävä:

Ja toisesta suunnasta käytävä:

Pojan huone:

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :) Kiva yllätys tuo että joskus tullaan töihin oletettua aikaisemminkin. Usein se on valitettavasti toisinpäin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, taisipa olla tasan ensimmäinen juttu mikä tapahtui etuajassa! Ja hyvä niin :)

      Poista