keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Fönsterit

Tätä on odoteltu! Ikkunat saatiin taloon kiinni eilen, ne olivatkin juhannukselta asti odotelleet tontilla asennusta, mutta onneksi hyvin suojattuina. Asennukset sujuivat jouhevasti, pienempiin ikkunoihin meni aikaa n. 15 minuuttia, mutta nuo isommat ruudut veivät sitten jopa lähemmäs tunnin. Kuvan ottamisen aikaan muutama ikkuna oli vielä laittamatta, mutta muuten oli valmista.

Timpurit kertoivat, että heillä ei ole töitä kuin noin 1½ viikoksi ja tämän jälkeen alkaa sisustustyöt tai itseasiassa heidän mukaansa sisätyöt voisi aloittaa jo ensi viikolla. Tosin pienen mutkan voi tehdä se, että mietimme jos purkaisimme vielä yhden väliseinän pois, saisimme olohuoneen tilan avarammaksi. Sitä työstetään vielä kuntoon. Mutta sen lisäksi timpureilla on vielä työstössä ikkunan puitteet, terassit, räystäät ja muuta pienempää tekemistä. On kyllä mielenkiintoista kun sisustustyöt alkavat!

Myös pihasaunan sijainti on nyt tontille lukittu, se sijoitetaan tuossa alapuolella olevassa kuvassa näkyvän sivun puolelle, nelisen metriä kodinhoitohuoneen ikkunan eteen. Se mahtuu mukavasti siihen ja tuo myös hieman näkösuojaa. 

Talon eteläinen sivu, tontin rajalta kuvattuna:

Pojan huoneen ikkuna vasemmalla ja yläkerran kylppärin ikkuna oikealla:

Eteläisestä sivusta toinen otos, tontti alkaa tuosta rinteen reunalta:

Ja vielä yksi lisäys, luontonäkymä tontin länsireunalta:

2 kommenttia:

  1. Onnittelut ikkunoiden asennuksesta. Yksi etappi taas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Paljon valmiimalta se heti näyttääkin! :)

      Poista