perjantai 18. syyskuuta 2015

Värimaailmaa

Tuli pitkästä aikaa kartoitettua pintojen värimaailmaa, nyt kun saatiin porrasfirmaltakin askeleiden sävytyksestä muutamia vaihtoehtoja. Haastavaa tämä on, toki pinnat saa aina helpommin vaihdettua kuin suurimman osan muista asioista, mutta toki sitä haluaisi tehdä kerralla valmista.

Olemme kahteen kertaa aiemminkin muuttaneet uudiskohteeseen ja valinneet pintamateriaalit. Mutta emme ole koskaan valinneet niitä näin kokonaisvaltaisesti ja toisaalta aiemmin valinnanvara on aiemmin ollut myös paljon suppeampi. Ja tämän lisäksi olemme aiemmin valinneet aika perusvarmoja yhdistelmiä. 

Nyt olemme kuitenkin edenneet jo aika pitkälle valintojen suhteen. Laminaattihan oli jo lukittuna, mutta portaiden sävyt selvisivät vasta nyt, joten piti lähteä miettimään miten portaiden askelmat (koivu), keittiön taso, eteisen laatat ja laminaatti saadaan sopimaan yhteen.

Matkalta tarttui mukaan myös Oras Optima suihkuhana, joten se puoli on nyt kunnossa. Vielä tarvisi hankkia; pariovi, valopeili, suihkuseinä... Ja siinäköhän se sitten jo olisi. Tilapäisasunto pullistelee jo kaikenlaisesta tavarasta, joten onneksi muuttopäivä lähenee ja toisaalta onneksi tiettyjä tavaroita voi kohta hallitusti siirtää myös työmaalle.

Niin ja kun katsoo tuota syysmyräkkää mikä ulkona on, niin sitä on myös "aika" tyytyväinen, etttä saatiin ikkunat paikoilleen keskiviikkona!

Materiaalien osalta tähän jäätiin pohdinnassa tällä erää.

Tässä todennäköinen yhdistelmä (vasemmalta: keittiön taso, keskellä portaan askel ja oikealla laminaatti):

Laminaatti ja laatta (eteisen ja portaat alla oleva laatta on kokoa 60x60, tuo kuvan malli tulee kylppäreihin):

Vertailua, kaksi lievästi eri sävyistä askelmavaihtoehtoa ja sitten harmaa sekä valkoinen keittiötaso. Lisäksi alla näkyy meidän keittiön ovi sekä vedin sellaisina kuten ne ovat meillekin tulossa):

Ja päätimme sitten purkaa portaiden ja olkkarin välisen väliseinän, tilalle pitää laittaa lasi, jotta portaat eivät jää auki. Se tulee sitten näyttämään likimain tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti