perjantai 25. syyskuuta 2015

Kolmas huone pystyssä!

Pitkään arvottu huonevarauskin saatiin nyt pystyyn, arvonta johtui pitkälti meistä, kun emme päässeet nopeasti mietteisiin sen sijoittelusta. Tai no eihän se enää ole huonevaraus vaan huone. Mutta kuitenkin tuossa se nyt on ja kahdesta eri vaihtoehdosta se oli kyllä parempi vaihtoehto ja iso ikkunakin jää hyvin näkyviin ja tuo valoa arkiolohuoneeseen.

Hankimme myös jo parioven (15x21) Bauhausin sensaatiopäiviltä tuohon huonevaraukseen, joka toimitettiin jo tontille. Alennusta ovessa oli noin 150€ ja ilmainen toimitus päälle. Ihan hyvä diili, samassa hankimme myös postilaatikon valmiiksi. Ja tori.fi kautta löytyi myös hyvään hintaan uudet karmit tuohon oveen. Vielä uupuu omaa hankittavaa parin jutun verran, mutta alkaa olla se puoli hyvin hoidossa.

Noin muuten maalaustyöt ovat valmiina parin viikon sisään ja sisustajat tulevat kolmen viikon päästä. Valmistumisaikataulu jouluksi näyttää siis oikein hyvältä!
Siinä se huonevaraus on pystyssä:

Ja toisesta kuvakulmasta:


Alakerran porrasaukosta näkymä yläkerran kattoa kohden:

Postilaatikko, Stala:
Pariovi JeldWen (made in Finland):
1 kommentti:

  1. Onnittelut kolmannesta huoneesta. Hyvältä näyttää. :) Kyllä tämä rakentaminen on sellaista päätösten tekoa ja arpomista jatkuvasti. :D

    VastaaPoista