keskiviikko 12. elokuuta 2015

Ulkoverhous

Ulkoverhousta on siis valmiina yksi sivu ja tässä näkymää siitä miltä se näyttää. Tuulensuojalevyjä puuttuu koko yläkerta, poislukien tätä sivua, joten kiirettä pitelee että talo saadaan perjantaiksi umpeen, jolloin sen betonirekan piti siis tulla tekemään valut. Toisaalta ei näyttänyt myöskään putkimieskään vielä käyneen, joten hommia riittää.

Ulkoväri on Tikkurilan 619X, joka osui meidän mielestämme nappiin. Lauta on siis kertaalleen maalattu, pitää vielä sitten ensi vuonna laittaa toinen kerros pintaan, valitsimme myös leveämmän verhoilupanelin ja siihenkin valintaan olemme tyytyväisiä.

Kuvassa näkyvät alakerran ikkuna-aukot eivät ole vielä täysimääräisesti sahattuja auki, niistä puuttuu yhden laudan mitan verran korkeutta, ikkunoiden korkeus tulee olemaan 60cm.

                 

                                      


2 kommenttia:

  1. Hei! Hauskaa huomata, että meille tulee muuten sama seinämaali. :) Emme tosin itse käyneet tutkimassa sävyjä vaan ohjeistimme arkkitehtiä toteamalla, että talo tulee olemaan vaakalaudoitettu valkoinen ja katto (Ruukki Classic C) tehosteineen harmaata RR23:sta. Jälkikäteen ajateltuna olisihan noita ulkonäköideoita voinut vähän paremmin kartoittaa, mutta siinä vaiheessa suunnitteluvaihe oli kiireisimmillään eikä tätä seikkaa vaan pitänyt tärkeänä silloin. Minkälainen katto teille on tulossa? Tulenkin kurkkimaan seinien etenemistä, sillä hahmotamme siitä omankin talon ulkonäköä vähän paremmin.

    VastaaPoista
  2. Onnea hyvästä valinnasta! Hyvä sävy tuo on, vähän arpapelillä ja kiireessä mekin menimme näiden valintojen osalta. Katto on meilläkin Ruukki Classic ja tummanharmaa, mutta tarkkaa sävyä en muista. Tervetuloa vaan kurkkimaan, seinät ovat valmiina ensi viikon alussa, niin laitamme sitten valmiista seinistä kuvia tulemaan.

    VastaaPoista