torstai 20. elokuuta 2015

Teräsportaat

Kerran aiemminkin kirjoittelimme portaista, mutta nyt olemme viimeistelleet niihin liittyvän tilauksen, joten päivitellään vähän tilannetta.

Noin kymmenen toimittajan kilpailutuksen jälkeen toimittajaksi valikoitui Jale-portaat ja heidän mallistostaan Lite-porrasmalli. Kuva meidän portaita vastaavasta mallista alla ja myös kaideratkaisu on kuvassa vastaava kuin mihin päädyimme. Otimme toimitukseen myös lapsiportit molempiin päihin portaita sekä pitkällisen pohdinnan jälkeen panostimme myös kiinteisiin porrasvaloihin. Jokaisen askelman "potkulistaan" tulee Led-nauha.


Portaiden toimitus on varattu viikolle 44, joten vielä olisi 10 viikkoa jäljellä siihen pisteeseen, kun näkee nämä kasattuina.

Tontilla työt ovat edenneet tällä viikolla rivakasti niin timpuritöiden kuin putkitöidenkin osalta, tänään menee viimeiset tuulensuojalevyt kiinni runkoon ja alakerran valu suoritetaan. Ensi viikolla pyrimme laittamaan tuoreita tilannekuvia tulemaan.

Portaat:

Lapsiportti:

Valolista:

Ja tältä ne valaistukset sitten näyttää portaissa:


2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä hienolta tuo portaiden valaistus, sehän on hyvin onnistuessaan melkoinen katseen vangitsija...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Tosiaan juurikin näin, lopputulosta on vielä vaikea visioida, mutta eiköhän siitä hyvä tule. Seinärakenne portaiden ympärillä olisi voinut olla parempi, mutta tuli rakennustekniset jutut eteen ja tällä mennään.

      Poista