tiistai 15. joulukuuta 2015

Muutto suoritettu

Nyt on saatu muutto pakettiin ja asutaan uudessa talossa! Muuttaminen on kyllä surkeaa hommaa ja taas kerran tavaran määrä pääsi suorastaan järkyttämään. Illuusion kohtuullisesta tavaramäärästä loi se, että asuimme nyt pienessä (55m2) tilapäisasunnossa, mutta varastokomero oli ammuttu aivan täyteen (lähinnä turhaa) tavaraa. Samassa tietty uuden asunnon päässä ei pääse purkamaan tavaroita koko asunnon alueelle, kun työmaa syö ylhäältä tilaa, joten tavarat kasaantuvat. Kyllä siinä taas hommaa riitti, mutta kyllä helpotti kun saatiin tilapäisasunto luovutettua pois. Kuitenkin asettuminen uuteen taloon tuntuu vielä keskeneräiseltä, kunnes saamme sen kauttaaltaan valmiiksi.

Tänään on iltapäivästä kosteusmittaus, josta selviää se, että onko välipohja siinä kunnossa, että sen voi laittaa umpeen. Toivottavasti olisi, mutta tärkeintä on, että korjaus saadaan tehtyä laadullisesti oikein. Kiire ei saa näytellä osaa korjauksessa. Jos lattia ja välipohja ovat kunnossa, niin toivomme korjausten etenevän jo tällä viikolla pitkälle.

Samoin tuli ilmoitus, että pihasaunan kanssa on niin pahoja toimitusongelmia, että juuri sitä mallia ei ole saatavilla, vaan meille tullaan tarjoamaan korvaavaa tuotetta. Katsotaan mikä tarjous sieltä tulee, kunhan saataisiin tähänkin ratkaisu. Nimittäin meillä oli tarkoitus käyttää sitä myös ulkovarastona talvikaudella ja sen on määrä toimia näköesteenä olohuoneen/takapihan suuntaan. 

Kesken jää nyt myös pihaan liittyviä hommia, ulkomaalauksia yms. hiontoja odottamaan kevättä. Samoin on vielä muita pienempiä juttuja odottamassa korjausta, mm. keittiön välitilan lasit puuttuu ja portaiden lasikaide pitää ylhäältä tukea seinään kiinni.

Eli säätäminen ja raksamoodi jatkuu vielä, kunhan ei jatkuisi kovin pitkään.

Kaikessa kiireessä en edes huomannut ottaa yhtään valokuvaa muuton yhteydessä, mutta pitää napsia muutamia kuvia kunhan ehtii.

1 kommentti:

  1. Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti saatte talon mahdollisimman pian valmiiksi asti. Meillä on vielä reilu pari kuukautta tuohon etappiin, mutta sekin aika tulee varmasti kulumaan hyvin nopeasti.

    VastaaPoista