tiistai 8. joulukuuta 2015

Käyttöönotto on huomenna

KVV tarkastus tehtiin eilen ja se meni läpi, vain huomatuksella yläkerran tilanteesta. Huomenna on sitten varsinainen käyttöönottotarkastus, jota varten pitäis olla siis myös kaikki kunnossa - läpimenon osalta. Mutta muutamme kuitenkin rampaan taloon, eikä meillä vieläkään ole tietoa siitä milloin se saadaan parsittua kasaan ja miten todetaan että kaikki on ok korjauksille. Pitää nyt tätä puskea eteenpäin muuton ja muiden järjestelyiden rinnalla.

Kuitenkin muutamme sisään taloon, jossa ei toimi liesituuletin, yläkerran lämmitys (ellei putkarit saa sitä tänään+huomenna kunnostettua) ja yläkerrasta on noin puolet tilaa jota ei voi tai kannata käyttää.


Siltikin hienoa, että päästään muuttamaan. Kunhan vain saataisiin selvyys asioihin nopeasti ja viat korjattua niin nopeaan kuin se on laadullisesti mahdollista.

Hienoltahan siellä kyllä näyttää:

Porrasaskelmat ilman pahveja valaistuna, edessä lapsiportti:

Ja vähän kauempaa sama juttu, plussaa kaihtimista (maalaushommia kesken kuten näkyy):

Kodinhoitohuone/WC on laattojen saumausta vaille valmis:

Alakerran suihkut:

Kodinkoneita:

Ja keittiötä portailta päin (liesituuletin taidetaan joutua vielä poistamaan yms):

6 kommenttia:

 1. Hatunnosto teille siitä, miten rauhallisesti asiaan suhtaudutte! Tilannehan on ihan painajainen. Jospa kuitenkin jouluksi saisitte suurimmalti osin tilat käyttöönne ja muutenkin mielenrauhan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaikka asia syö miestä, niin vakavampiakin asioita voi elämässä sattua, tämä tästä kyllä toivottavasti hoituu kuntoon ja pian. Nyt saatiin muutto tehtyä, talosta on täysin käytössä reilu puolet (alakerta+yksi makkari ylhäältä). Nyt sitten toivottavasti heti alkuviikosta saadaan kuva siitä miten saadaan loput töistä tehtyä. Valitettavasti aika paljon on pölyävää hommaa jäljellä, joten siivottavaa tulee riittämään. Mutta oli hienoa päästä kuitenkin muuttamaan ja saada tilapäiskämppä tänään tyhjennettyä! Katsotaan mihin tilanne kehittyy ensi viikolla.

   Poista
 2. Kun ei ajattele noita takaiskuja, vaan hetken hengähtää ja keskittyy noihin aivan mielettömän kauniisiin ja ihaniin juttuihin jotka teilklä on jo siellä valmiina, niin jaksaa taas :) Pitkä matka on JO takana, tämä nyt vain pieni hidastetöyssy matkalla :) Onnea muuttoon ja tsemppiä loppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, nyt voi hetken hengähtää kun muutto on tehty ja olla tyytyväinen siitä, että ollaan päästy saagassa näin pitkälle. Nyt vain toki halutaan kuitenkin nuo loput työt pois alta, jotta tässä pääsisi joulua viettämään eheämmässä torpassa.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista