sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Portaat: Done.

Portaiden loppusilausta saatiin odotella hetki, kun muutamia osia puuttui ja maalauksen keskeneräisyys haittasi asian edistymistä. Oli myös aika eksoottista asentaa tuo lasi viimeisenä paikalleen, kun sen olisi kuulunut mennä asennukseen ensimmäiseksi. Mutta paikalleen se saatiin ilman, että mikään hajosi - vaikka lähellä oli ettei saatu siitä kulmaa halkaistua.

Tänään alkaa siis LVI ja sähkötyöt, joten talosta tulee taas viikossa valtavasti paljon valmiimpi, kun tämän viikon jälkeen pitäisi talossa olla valot, lämmitys ja vesikalusteet paikoillaan. Käytännössä siis talo on asumiskunnossa tämän viikon jälkeen, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Sieltä ei jää puuttumaan oikeastaan kuin eteisen kaapit ja kodinhoitohuoneen seinäkaapit. Joskin keittiön ja kodinhoitohuoneen tasot tulevat vasta keskiviikkona, joten niiden kautta voi osa sähkötöistä mennä aika tiukoille tämän viikon osalta. Mutta hyvältä vaikuttaa kaikkiaan.

Alla parit kuvat portaiden yläpäästä tähän päätteeksi:

Puuttuva lasi saatiin paikoilleen käsijohteineen:

Toiselta puolelta kuvattuna ennen käsijohteen asennusta;

Myös sauna saapui, ja sen asennus on myös tällä viikolla:


4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Täytyy olla hieno fiilis kunasiat etenevät vinhaa vauhtia kohti maaliviivaa :) Jäin tuijottamaan tuota jumalaisen ihanaa isoa ikkunaa portaikossa. Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, tuo ikkuna on kyllä meistäkin hieno. Muuten teillä on rakenteilla odella upea talo, olin jo aiemminkin käväissyt katsomassa blogiasi.

   Poista
 2. Todella ihanan ja valoisan näköiset portaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Katsotaan vielä miltä valmiit tekeleet näyttävät valoisissa olosuhteissa, mutta tyytyväisiä ollaan valintoihin tässä kohtaa.

   Poista