sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Pihat ja pinnat

Viikonloppu hujahti ohi, tontilla ei viikonloppuna tapahtunut mitään muita hommia paitsi pihahommia meidän toimesta. Laitettiin nyt sitten se kuusiaita maahan, unohtui tosin ottaa siitä kuva. Aikamoisia rimpuloita ne kuuset ovat, 45-55 senttisiä, mutta se oli tiedossa. Mitään näkösuojaa niistä ei ole käytännössä vuosiin, mutta tärkeintä olisi että ne juurtuisivat ja lähtisivät kasvamaan. Osa istutettiin sivuun odottelemaan, että päästään tekemään se pläntti jolla on nyt vielä maa-aineista yms. 

Sunnuntaina sai kurkata sisäänkin, siellä oli jo eteisen laatat tehtyinä, sauna osittain paneloitu, kylpyhuoneen kaakelointi aloitettu ja yhteen huoneeseen laitettu laminaatit yläkertaan. Yläkerrassa näki siis miltä Karitman laminaatti näyttää ja se on erittäin erittäin hyvä. Näissä on aina pieni jännitysmomentti, kun mallipalat ja kuvat antavat vain pienen näkymän siitä miltä valmis lattia näyttää. Mutta nyt osui kyllä valinta kohdilleen.

Aamulla käväisin tontilla, niin paikalla oli jo sisustajat, pihatöiden tekijä sekä myös maalämpökaivon poraaja. Eli taas mukavasti tapahtumaa ja hienoa saada se maalämpökaivokin tontille. Tällä viikolla valmistuvat pihatyöt ja torstaina tai perjantaina tulevat portaat, siinä tämän viikon suurimmat tapahtumat. Ensi viikolla tulevat sitten jo kalusteet sekä kodinkoneet. Kyllä nyt etenee hommat siis kovaa vauhtia! 

Yläkerran "3. makkari", tältä se Karitman laminaatti näyttää livenä:

Alakerran kylpyhuoneessa oli kaakelointi hyvässä vauhdissa:

Ja saunakin eteni vauhdilla:

Eteisen/aulan/keittiön laatat olivat valmiina:

 Ja porakaivoa porailtiin, tuossa näkee myös pihan valmista profiilia jo:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti