tiistai 9. kesäkuuta 2015

Sauna

Tällä viikolla piti siis lyödä kiinni muutamia pintamateriaaleja lisää. Laminaatin osalta joudutaan valitettavasti tekemään vaihdos, kun tehdas ei enää toimitakaan aiemmin mainittua mallia. Katsotaan mihin päädytään sen osalta.

Yksi vahvistettavista asioista oli sauna, jonka toimittaja on Siklan kautta Lumisaunat. Sieltä on valikoitunut luminormi laudemalli ja Harvia Cilindro kiuas. Alla saunan pohjapiirros, kuva kiukaasta ja linkki toimittajan sivulle, josta voi tiirailla tarkemmin malleja.

Timpurityöt eivät pääsekään alkamaan vielä, eivät ehkä koko viikkoon. HSY lupasi viime viikolla tosiaan tulla tekemään viemäreiden viimeistely -ja korotustyöt, mutta ei näkynyt heistä jälkeäkään. Maatyöurakoitsija odotteli heitä turhaan koko päivän ja joutui sitten siirtämään työkoneensa toisaalle, toiseen kohteeseen. Tänään on uusi yritys, eli HSY on luvannut tulla hoitamaan viemärit kuntoon ja vasta tämän jälkeen saadaan tehtyä täytöt loppuun ja sen jälkeen voidaan edetä materiaalitoimituksissa. Juurisyynä tässä viiveessä on kyllä edelleen se, että liittymien kytkennät tilattiin liian myöhään, pelivarat jäivät tämän vuoksi liian vähälle.
- Luminormi
- Lämpöhaapa

ps. Kyseessä on siis sisällä oleva sauna, ei pihasauna. Pihasaunan sijoittelu yms ovat edelleen avoinna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti