tiistai 2. kesäkuuta 2015

Pintamateriaaleja

Kävimme viikonloppuna jatkamassa pintamateriaalien valintoja Nurmitapetissa, keittiöhän oli jo käytännössä valmis ja nyt sitten lukittiin laattoja ja muita pintamateriaaleja.

Huoneiden lattimateriaaliksi valikoitui Rooms Loft laminaatti, white oak. Mietinnässä oli myös Villeroy & Boch laminaatti, mutta Rooms vei tässä kohtaa voiton. Parketti - erityisesti Timberwise - oli myös jossain kohtaa mielessä, mutta se jäi budjettileikkuriin.

Aulatilaan, käytävään, portaiden alle sekä keittiön välikköön tulee laattaa. Tähän valitsimme Värisilmältä Season laatan 60 x 60 kokoluokassa. Sama Season laatta tulee myös märkätilojen lattioihin, mutta 10 x 10 kokoluokassa.

Märkätilojen päälaataksi seiniin tulee kiiltävä valkoinen 25 x 40 kokoinen laatta. Suihkun seinä saatetaan tehdä samalla Seasonsin harmaalla laatalla kuin märkätilojen lattiat, mutta tätä vielä mietitään tai sitten tehdään koko tila tuolla valkoisella.

Sisämaaliksi valikoitui Tikkurilan mallistosta Paper niminen valkoinen maali. Pojan huoneeseen otettiin yksi tumman sininen seinä, muuten mennään tuolla valkoisella koko asunnon osalta.

Tontilla ei ole mitään mainittavaa tapahtunut, talotoimittaja tilasi liittymät auttamattoman myöhään, niiden kytkennässä on se n. 1kk toimitusaika ja niiden kytkentöjen odottelun vuoksi maatöitä ei ole päästy tekemään loppuun asti. Ja kun siihen päälle HSY jätti vielä tulematta maanantaina, vaikka oli tällöin luvannut tulla tekemään viemärien korotukset, ja maatöiden tekijällä oli kiire seuraavaan kohteeseen ja heidän työvälineensä vietiin tontilta pois. Joten pienetkin jutut voivat alkaa aiheuttaa heittoja aikataulussa. 

Nyt ylipäätään odotellaan Siklalta päivitystä kokonaisaikatauluun ja tietoa timpuritöiden aloituksesta, nehän piti alkaa tällä viikolla ja talon rungon piti olla pystyssä juhannusviikolla. Ei näytä järin lupaavalta tämän osalta, koska tontilla oli edelleen vain katto -ja eritysmateriaalit. Mutta odotellaan, tärkeintä meille on että se luvattu valmistumisajankohta ei veny.

Tässä vielä kuva valitusta laminaatista ja laatasta vierekkäin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti