torstai 18. kesäkuuta 2015

Hiljaista pitelee

Blogissa on pidellyt hiljaista, koska tontilla on pidellyt hiljaista. Tavaroita sinne on saapunut lisää ja niitä on siirretty kokoonpanon kannalta oikeisiin paikkoihin, mutta tänään tuli tieto että itse kokoonpanotyöt alkavat vasta 30.6. 

Tässä toki alkaa huolestumaan muuttopäivän osalta, kun tässä on nyt mennyt erilaisten viiveiden takia timpuritöiden aloitus pitkäksi jo viikoilla. Esimerkiksi ikkunat ja ovet saapuivat tällä viikolla tontille, koska tällä viikolla piti olla runko kasassa ja katto päällä. Mutta onkin vain kaikki edellämainitut tavarat tontilla levällään, ja nyt sitten seisovat siellä vielä toista viikkoa ilman mitään uutta tapahtumaa. Sentään tavarat oli nyt laitettu hyvin sateelta suojaan ja ikkunat näyttivät oikein hyviltä.

Meillähän on sopimuksessa maininta, että talo on valmis X ajassa timpuritöiden aloittamisesta, mutta sitten meille on erikseen sanottu että kohde on jouluksi valmis. Emme me ainakaan purematta niele millään sitä, että kokonaisaikataulu venyisi joulun yli, koska tässä olisi voitu tehdä jo viikkoja timpuritöitä, jos homma olisi ollut suunnitelmallisesti hallussa. Mutta seurataan tilannetta, toisaalta meille sanottiin, että kohde on niin helppo rakentaa, että se olisi vaikka 30.9 valmis, jos sinne keskitettäisiin kaikki timpurit ja vakuutettiin että pelivaraa on. Pelivaraa varmaankin onkin, mutta eiköhän se ala olla käytetty ja nyt pitäisi sitten saada ne työt talon osalta käyntiin.

Joten varmaankin täällä blogissa on hyvin hiljaista hetken, mutta päivittelemme taas kuulumisia, kunhan työt etenevät.

Hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti