perjantai 5. helmikuuta 2016

Kuvia tuloillaan ja muita juttuja

Jaahas, mitä valmiimpi talo, sitä harvemmat päivitykset. Mutta kertoillaan nyt kuitenkin jotain. Muuton jälkeen on kokonaisuudessaan sujunut asiat oikein hyvin, vielä on ollut korjattavia juttuja, tällä viikolla kävivät maalarit taas korjailemassa jälkiään. Tämän lisäksi muutamia pieniä sähkö -ja LVI hommia on myös korjailtu, mutta kaikki on hoitunut hyvin.

Keväälle jää Siklan piikkiin vielä pihahommia (sadevedet pitää saada kuriin ja nurmikko laitettua) ja muutamia ulkomaalauksia. Ja meidän pitää sitten jostain löytää taho tekemään ulkomaalaus toiseen kertaan. Mutta siinä se, ehkä isoin homma on tuossa pihan fiksaamisessa.

Samoin saatiin se pihavarasto pystyyn pari viikkoa sitten ja tällä viikolla siihen laitettiin katto. Katoksi tuli sama Ruukin kate kuin itse talossa ja roskakatoksessa, joka on hyvä juttu. Muutenkin varasto tuli tarpeeseen, kun muuta ulkovarastotilaa ei ollut.

Niin ja niitä kunnollisia sisäkuviakin on viimein tuloillaan, viikon tai parin sisään yritän laittaa niitä näkyville. 

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä kuvia asutustakin kodista! Itselläkin vähän sama vaiva, ettei blogia enää tule juurikaan päivitettyä. Onhan tässä tosin puuhaa vielä riittänyt mm. pyyhekoukkujen ja verhojen taholta, niistä riittää kyllä jossain vaiheessa juttua... Olettekos te jo päättäneet tuleeko kotiinne verhoja? Kiskot, tangot, lamellit tms...?! Oma homma niissäkin tosiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole lopullista päätöstä verhoista tehty, itse en oikein niitä kaipaa. Syövät avaruutta ja kyllästyn verhoihin nopeasti heh, kaihtimet sinällään riittäisivät, mutta helppohan ne on tuohon lisätä jos myöhemmin tarvetta tulee. Kesäksi saattaa olla pakko makkareihin laittaa ainakin, jotta saa huoneet pimeäksi. :)

      Poista