maanantai 20. heinäkuuta 2015

Tuottelias viikko

Blogin loma on ohi ja nyt taas tulee tasaisemmin päivitystä projektin tilanteesta. Nyt onkin alkanut tapahtumaan oikein urakalla, tuntuu että viime viikolla työmaalla tapahtui enemmän kuin muina viikkoina yhteensä - ainakin näkyvän työn osalta. Perjantaina nostettiin toisen kerroksen elementit ja kattotuoli paikoilleen, joten talo saavutti siis jo harjakorkeuden!

Timpurit ovat painaneet pitkää päivää työmaalla ja heidän työmoraalilleen pitää kyllä nostaa hattua. Heistä ei talon valmistuminen ajallaan ainakaan jää kiinni. Ryhdikkään työskentelyn lisäksi he ovat pitäneet työmaan todella siistinä. Kerrassaan hienoa toimintaa.

Tällä viikolla työt jatkuvat rungon parissa, kaikkia elementtejä ei ole tehty valmiiksi, mm. osa ikkuna-aukoista puuttuu. Tämän lisäksi katto pitäisi saada tehtyä, niin alakerran valu voitaisiin suorittaa. Ilmeisesti myös putkimies oli tuloillaan ja ulkopuolelle aletaan laittamaan tuulensuojalevyjä jahka katto ja elementit ovat saatu valmiiksi. Katsotaan taas viikon päätteeksi kuinka pitkälle asiat ovat edenneet. Ensi viikolla meillä on Siklan kanssa palaveri, jossa pitäisi katsoa avoimia asioita ja kokonaisuutta tarkemmin läpi.

Mutta koska kuvista avautuu paremmin se missä mennään, niin alla taas yhteenvetoa tontilta kuvien muodossa:

1. kerros pystyssä:

Välipohjan valmistumista (Posi palkit):

Harjakorkeus:

Näkymä alakerrasta, olohuoneen isoa ikkunaa kohti:

Näkymä yläkerrassa, parvekkeen ovea kohti (länsi):

Näkymä yläkerrasta tien suuntaan (itään):

Kattoristikot:

 Näkymä pohjoiseen, makuuhuoneen kaksi ikkunaa tulevat tähän:


Alerran seinää:

Alakertaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti