torstai 30. huhtikuuta 2015

Maatyöt, kahden päivän jälkeen

Ohessa muutamia otoksia maatöiden tilanteesta kahden päivän jälkeen. Asiat olivat edenneet maallikon ymmärryksellä hyvin, tontin pohjoisreuna (viereisen omakotitalon läheltä) näytti jo hyvin tasoitetulta. Ne siellä näkyneet isot kiviroippeet olivat siis ilmeisesti isoja kiviä, eivätkä osa kalliota. Eteläpäädyssä on vielä tuo kallio sitten mietittävänä. En tiedä, että paljon tuossa voi nyt tehdä enää muutakuin louhia ennen sorien yms. laittoa. Toki liitymät vaativat vielä työtä. Louhintaa kuitenkin vaaditaan salaojia ym. seuraavia työvaiheita varten.

On tämä hienoa, että voi päivittäin mennä tontille ja nähdä käytännössä töiden edenneen. Joskin tottakai tulee vielä aikoja eri työvaihdeiden välissä, jolloin töihin tulee taukoja.

Näiden ohella toimittajan kautta saatiin myös LVI suunnittelu valmiiksi. Joten sekin puoli on nyt valmiina etenemistä varten. Pintamateriaaleista pitäisi ensi viikolla tehdä tarkentavia valintoja oikeastaan kaikkien huoneiden ja pintojen osalta. Eli paljon mielenkiintoista tapahtumaa on meneillään.

Niin ja hyvää vappua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti