tiistai 28. huhtikuuta 2015

Maatyöt alkoivat!

Nyt on monumentaalinen hetki projektissa käsillä, maatyöt alkoivat tänään - päivää ennen ilmoitettua aikataulua. M-luvasta olikin siis yhden päivän hyöty, eli ei mennyt 80€ täysin hukkaan.

Näytti olevan kädet täynnä risujen kanssa vielä aamusta, puiden kaadosta jäikin niitä valtava kasa tontille. Pitää illalla käydä katsomassa, että mihin töiden osalta ollaan edetty.

Kävin myös siirtämssä eilen illalla liuskekivet kaivurin alta pois, niin niitä voi tarpeen mukaan hyödyntää myöhemmin pihalla.

Aamusta:
Iltapäivästä:

Eilen:


2 kommenttia:

  1. Onnea maatöiden aloituksesta! Kävin lukaisemassa blogitekstit läpi. Onnea myös talotoimittajavalinnasta. Me tykättiin Siklan porukasta kovasti ja jos oltaisi puutaloon päädytty niin varmasti olisivat olleet vahvoilla. Missäpäin tonttinne sijaitsee? Ja onko sisäkuvat tulossa julkaisuun? Käynkin katsomassa löytyykö blogisi Bloglovinista että pystyn seurailemaan tulevaisuudessakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Tonttimme on Helsingissä, Espoon rajoilla. Sisäkuvatkin ovat tulossa julkaisuun, jahka pääsemme sinne asti, runko on toivottavasti pystyssä kesän aikana :)

      Poista